Tefal HB 659838

Kód: 13770
Neohodnotené
Značka: Tefal
€69,90 –25 %
Tefal HB 659838
€69,90 –25 % €51,80

Detailné informácie

Podrobný popis


Túžite po praktickom pomocníkovi pre tvorbu lahodných omáčok, krémových polievok a zdravých pyré? Tyčový mixér HB659838 z radu Quick Chef od renomovaného výrobcu Tefal je ten pravý. Okrem cenovej dostupnosti vyniká najmä bohatou súpravou príslušenstva, ktorá vám uľahčí prípravu mnohých pokrmov. Ešte pred prvým použitím vás však zaujme jeho štýlový dizajn, vďaka ktorému ihneď zapadne do akejkoľvek modernej kuchyne.


Skvelý výkon – rýchla príprava


Pri príprave pokrmov máte na výber hneď z 20 úrovní výkonu. Ten môžete tak jednoducho prispôsobiť vašim preferenciám a štruktúre surovín. Volič rýchlosti je navyše štýlovo podsvietený, a tak budete mať o zvolenej rýchlosti neustály prehľad. Ak budete chcieť okamžite maximálny výkon, môžete využiť funkciu pulzného spínača.


Stlačením jedného jediného tlačidla tak môžete ihneď mixér roztočiť na najvyššie možné otáčky. Okrem výkonnostných vlastností sa môže tento model pýšiť aj praktickými vlastnosťami, ako je napríklad ochrana proti vystreknutiu. Súčasťou balenia je okrem pohonnej jednotky tiež mixovacia tyč, mixovacia nádoba a odmerná nádoba.


Uľahčím, urýchlim a spríjemním vám domácu prípravu vašich obľúbených pokrmov!


 


 


Skrytá sila


Aj cez svoj nevinný vzhľad v sebe tento unikátny tyčový mixér skrýva neuveriteľnú silu, ktorá vám umožní upraviť takmer čokoľvek. Maximálny príkon 1000 W zaručuje solídny výkon pomáhajúci pri príprave lahodných omáčok, krémových polievok alebo chutných pyré.



 


 


Stačí si vybrať


Tyčový mixér sa môže pochváliť plynulou reguláciou rýchlosti, kedy si môžete vybrať hneď medzi 20 rýchlosťami, ktoré možno prispôsobiť charakteru surovín. Okrem toho máte k dispozícii funkciu pulzného spínača pre zvýšenie otáčok na maximum.



 


 


Vždy čistá pracovná plocha


Pri použití mixéra sa nemusíte ani báť rozstreku surovín pri prvom kontakte s nerezovými nožmi. Zamedzí tomu špeciálny kovový kryt, vďaka ktorému o nič neprídete. Vaša pracovná doska navyše zostane vždy rovnako čistá presne ako pred mixovaním.



 


 


Skvele padne do ruky


Vďaka ergonomickej rukoväti vám tento tyčový mixér padne ihneď do ruky a práca s ním bude hračkou. S mäkčenou rukoväťou vám navyše nikdy nevykĺzne z ruky ani pri maximálnom výkone.



 


 


Bohatá výbava


Jednou z hlavných predností tohto modelu je jeho široká súprava príslušenstva, ktorá výrazne rozširuje možnosti mixéra. Okrem mixovacej tyče tu nájdete tiež odmernú nádobu s objemom 800 ml a šikovnou 500ml mixovacou nádobou.


 


 




 


Opravitelnosť po dobu 10 rokov


 Spoločnosť Tefal sa zapojila do boja proti znečisťovaniu životného prostredia a proti produkcii zbytočného odpadu. Zaviazala sa, že bude schopná opraviť väčšinu svojich produktov po dobu 10 rokov.





Dodatočné parametre

Kategória: PONORNÉ MIXÉRY
Hmotnosť: 1.6 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: