MS Energy eRomobil Urban 500 Titanium

Kód: 39135
Neohodnotené
ZADARMOZADARMO €799 –15 %
urban
€799 –15 % €673,90

Detailné informácie

Podrobný popis

E-kolobežka MS Energy eRomobil Urban 500 s výkonným 500 W motorom a moderným dizajnom v kompaktnej veľkosti. Batéria so systémom Smart BMS, predné odpruženie a kombinácia bubnovej a variabilnej elektronickej brzdy s tlmenou brzdou zabezpečujú bezpečné zastavenie. Integrovaný displej a predné LED svetlo so smerovými svetlami poskytujú jasný prehľad. Dvojitý skladací mechanizmus s bezpečnostným uvoľňovacím mechanizmom a pneumatiky proti prepichnutiu pre ľahké skladovanie a prenášanie.

Výkonný 500 W motor

E-kolobežka MS Energy eRomobil Urban 500 s 500 W motorom je perfektným spoločníkom na rýchle a bezproblémové presuny mestom. S výkonným motorom zvládnete aj náročnejšie stúpanie a dlhšie trasy. Regeneračné nabíjanie pri spomaľovaní predlžuje dojazd na jedno nabitie. Ovládanie a prispôsobenie nastavení je možné cez mobilnú aplikáciu.

Predné odpruženie

Užite si jazdu na elektrickej kolobežke MS Energy eRomobil Urban 500, ktorá je ideálna pre jazdu mestom. Jej predné odpruženie dokáže zvládnuť nepravidelnosti povrchu, či už ide o dlažobné kocky alebo horšie cesty, a zabezpečuje hladkú jazdu. Široké riadenie poskytuje stabilitu a ovládateľnosť aj pri vyšších rýchlostiach. Robustná hliníková konštrukcia a 10-palcové pneumatiky odolné proti prepichnutiu zaručujú bezpečnosť a spoľahlivosť pri každodennom používaní.

 

Inteligentný systém batérie

E-kolobežka s výkonnou 36V/13Ah batériou a inteligentným BMS systémom je ideálna pre každodenné cestovanie po meste. S jedným nabitím môžete prejsť až 50 km. Inteligentná elektronika optimalizuje spotrebu energie a predlžuje životnosť batérie. Stav batérie a ďalšie informácie sú prehľadne zobrazené na integrovanom LCD displeji na riadidlách.

 

Bezpečnosť je prvoradá

Elektrická kolobežka MS Energy eRomobil Urban 500 je ideálnym riešením pre bezpečnú jazdu, vybavená bubnovou brzdou a variabilnou elektronickou brzdou pre plynulé a bezpečné zastavenie aj pri vyšších rýchlostiach. S adaptívnym brzdovým systémom pre zvýšenú bezpečnosť cestnej premávky máte nad touto kolobežkou maximálnu kontrolu.

 

 

Množstvo funkcií a moderný dizajn

Integrovaný LCD displej na riadidlách prehľadne zobrazuje aktuálnu rýchlosť, stav batérie a zvolený jazdný režim. Nechýbajú ani predné LED svetlo a smerovky pre lepšiu viditeľnosť. Inteligentná aplikácia umožňuje upraviť nastavenia podľa vašich preferencií. Oceníte aj automatický tempomat, ktorý udrží nastavenú rýchlosť, kým nespomalíte alebo nezastavíte.

Technická špecifikácia MS Energy eRomobil Urban 500

  • Farba: sivá
  • Motor: 500 W
  • Batéria: 36V/13Ah so šikovným BMS
  • Dojazd: až 50 km na jedno nabitie
  • Rýchlosť: 25 km/h hardvérovo obmedzené
  • Max. nosnosť: 120 kg
  • Pneumatiky: 10" proti prepichnutiu
  • Odpruženie: predné odpruženie
  • Brzdy: bubnová + variabilná elektronická
  • Displej: integrovaný LCD

Maximálny dojazd závisí od viacerých faktorov

  • Terén: Dojazd je väčší pri jazde na hladkom povrchu ako pri jazde na nerovných cestách a svahoch.
  • Hmotnosť používateľa: Čím je používateľ ťažší, tým je kratší dojazd.
  • Teplota: Jazda na e-kolobežke vo veľmi chladnom alebo horúcom prostredí ovplyvňuje dojazd.
  • Rýchlosť a štýl jazdy: Dojazd sa predlžuje pri plynulej jazde a pri konštantnej rýchlosti. Zrýchlenie a agresívne manévrovanie znižujú dojazd. Nižšia rýchlosť zvyšuje dĺžku dojazdu.
  • Údržba: Včasné dobitie a správna údržba pre pneumatiky zvyšujú dojazd.

Používaj vyznačené cyklistické trasy

Ak je to možné, použi trasu a cestu vyznačenú pre bicykle, ak nie, jazdi na okraji vozovky. Rešpektuj všetky dopravné predpisy. Nepoužívaj na jazdu chodník, iba ak by ti to umožňovali dopravné predpisy. Rovnako ako pri bicyklovaní, aj tu je najlepšie vždy nosiť prilbu pri jazde.

Vždy dodržuj dopravné predpisy

Nezabudni, že pre teba platia dopravné predpisy rovnako ako pre ostatných účastníkov cestnej premávky. Preto sleduj všetky dopravné značenia, vodorovné dopravné značky a semafory. Ber ohľad na chodcov a ostatných účastníkov cestnej premávky na križovatkách.

Dodatočné parametre

Kategória: SPORT
Hmotnosť: 19 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: