BRAUN EB 18.4 /094562/

Kód: 8765
Neohodnotené
Značka: Braun
€25,90 –27 %
BRAUN EB 18.4  /094562/
€25,90 –27 % €18,90

Detailné informácie

Podrobný popis

Pre maximálnu bieliacu silu používajte náhradné hlavice Braun Oral-B 3D White EB. Špeciálna leštiaca priehlbeň, vďaka ktorej je zabezpečené dokonalé leštenie, jemne odstraňuje škvrny a prirodzene vybieli vaše zuby už za 21 dní.

Výhody náhradnej hlavice Braun Oral-B 3D White:

Vonkajšie vlákna obklopujú každý zub a zaisťujú dôkladné čistenie.

Vlákna FlexiSoft® sa po namočení vo vode ohýbajú a tým zaisťujú pocit veľmi jemného čistenia.

Vlákna Interdental vyčistia zle prístupné medzizubné priestory.

Kefka sama upozorní, kedy je potrebné vymeniť čistiacu hlavičku. Modré vlákna Indicator® postupne blednú a keď sú z polovice vyblednuté, je čas výmeny.  

Hodí sa k týmto zubným kefkám Oral-B:

Pre ľahšie rozhodovanie uvádzame obrázky kompatibilných typov kefiek. Elektrické kefky Oral-B sa vyskytujú v rade farieb, pričom tvar tela, na ktorý sa nasadzujú náhradné hlavice, zostáva rovnaký.

Kompatibilné modely elektrických kefiek Oral-B: Professional Care, Triumph, TriZone, PRO, Vitality (mimo Vitality Sonic), AdvancePower (akumulátorové aj batériové), AdvancePower Kids (akumulátorové aj batériové), Stages Power

Hlavice nie sú určené pre sonické kefky Oral-B Sonic Complete, Vitality Sonic a Pulsonic a kefky Oral-B CrossAction Power.

Na základe dlhodobých skúseností odporúčame výmenu hlavíc približne každé tri mesiace v prípade bežného používania kefky 2x denne. Ak dodržíte tento interval, môžete si byť istí, že starostlivosť o váš chrup je neustále perfektná.

Výrobca

   
   

 

Dodatočné parametre

Kategória: ZUBNÉ KEFKY
Hmotnosť: 0.2 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: