ETA 5151 90000

Kód: 14315
Neohodnotené
Značka: ETA
€119 –25 %
ETA 5151 90000
€119 –25 % €89

Detailné informácie

Podrobný popis


Neuspokojte sa s obyčajným sendvičovačom. Tento multifunkčný pomocník vám pomôže nielen s prípravou lahodných toastov, ale aj s varením lievancov, veselých detských koláčikov, panini, mäsa a vaflí. Vďaka systému výmenných dosiek tak jeden spotrebič kombinuje hneď šesť funkcií. Dosky sendvičovača sú vybavené nepriľnavou povrchovou úpravou, vďaka ktorej sa jedlo nepripečie a ich výmena je nesmierne jednoduchá - na telo spotrebiča ich stačí len zacvaknúť. Samozrejmosťou je aj kontrolka prevádzky, automatická regulácia teploty a ochranná tepelná poistka.


Ideálny parťák do rodiny

Tento sendvičovač dokáže pripraviť šesť rôznych pokrmov, na ktoré budú stáť frontu maškrtníci v každom veku. Tých najmenších potešia lievance a koláčiky vo veselom dizajne, dospelí si radi pochutnajú na skvelom panini a šťavnatých plátkoch mäsa. Dva druhy toastov a nadýchané vafle budú mať úspech u každého.
Ideálny parťák do rodiny


Šesť v jednom

Keďže tento sendvičovač dokáže pripraviť šesť rôznych pokrmov, nahradí hneď niekoľko spotrebičov. Bude tak efektívne šetriť miesto vo vašej kuchyni a vďaka jednoduchej údržbe i váš čas. Systém výmenných dosiek funguje na jednoduchom princípe - dosky sa na telo spotrebiča zacvakávajú.
Šesť v jednom


Intuitívna obsluha

Ovládanie spotrebiča je veľmi jednoduché. O jeho prevádzke vás budú informovať svetelné kontrolky červenej a zelenej farby. Teplotu si sendvičovač počas prevádzky reguluje automaticky. Prácu vám nepridá ani údržba sendvičovača, pretože jeho dosky sú vybavené nepriľnavou (antiadhéznou) povrchovou úpravou, vďaka ktorej sa na ne jedlo nepripečie a dosky potom ľahko umyjete.
Intuitívna obsluha


Bezpečnosť nado všetko

Bolo myslené aj na maximálne bezpečnú prevádzku. Sendvičovač je vybavený ochranou tepelnou poistkou a protišmykovými nožičkami pre lepšiu stabilitu. Pre ľahšie skladovanie ho môžete postaviť do zvislej polohy.

príkon 900 W • VÝMENNÉ DOSKY: 5 párov - sendvičovač (trojuholníky), sendvičovač (lastúy), vaflovač, gril/panini, detské koláčky a 1 doska na prípravu lievancov • antiadhézna úprava • automatická regulácia teploty • svetelná signalizácia prevádzky a dosiahnutia teploty • možnosť skladovania vo zvislej polohe • protišmykové nožičky • dĺžka kábla 0,7 m • farba: nerez/čierna


Dodatočné parametre

Kategória: SENDVIČOVAČE
Hmotnosť: 4.8 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: