Tefal FR 490070

Kód: 12019
Neohodnotené
Značka: Tefal
€139 –28 %
Tefal FR 490070
€139 –28 % €98,90

Detailné informácie

Podrobný popis

Multifunkčná fritéza Tefal Versalio 7v1 • ponúka množstvo funkcií, vďaka ktorým vám nahradí množstvo iných spotrebičov • väčšinu dielov je možné umývať v umývačke riadu • funkcie: dusenie, opekanie, pomalé varenie, smaženie, fritovanie, klasické varenie a udržiavanie teploty • odnímateľná minútka • zosilnené steny vnútornej nádoby pre rovnomernejšie rozloženie teploty • nastaviteľný termostat 80 - 180° C

Tefal Versalio 7v1

Tefal Versalio 7v1 je revolučný spôsob, ako môžete pripravovať potraviny rýchlo a jednoducho. Exkluzívny systém 7v1 vám dáva široké možnosti pri tepelnej úprave vašich obľúbených jedál. Versalio 7v1 sa vyznačuje nielen svojimi multifunkčnými možnosťami, ale aj výborným a šikovným dielenským spracovaním. Väčšinu dielov možno umývať napríklad v umývačke riadu. Časovač je možné z fritézy vybrať a mať pri sebe aj keď nie ste zrovna v kuchyni.

7 funkcií v jednom

Tefal Versalio 7v1 disponuje rovno siedmimi funkciami, ktoré vám pomôžu pripraviť lahodné a zdravé pokrmy. Nájdete tu dusenie, opekanie, pomalé varenie, smaženie, fritovanie, ale aj klasické varenie. Navyše možno nastaviť program pre udržiavanie teploty už hotových jedál. Môžete tak vyskúšať širokú škálu receptov s minimom námahy a len s jedným prístrojom. Plynule nastaviteľný termostat umožňuje voľbu teploty v rozsahu 80 - 180° C. Vďaka zosilneným stenám a dnu je možné docieliť rovnomerné teploty aj s minimom oleja.

 

ríkon fritézy 1600 W
Maximálna náplň oleja 2 l
Typ fritovanie olej
Materiál nádoby povrch proti pripáleniu
Okienko vo veku Nie
Spúšťanie koša s otvoreným vekom
Časovač/minútka áno
Svetelná signalizácia Áno
Regulácia teploty Áno
Vypúšťanie oleja vynímateľná nádoba
Schránka pre uschovanie použitého oleja Nie
Umývateľné odnímateľné časti nádoba, veko, kôš
Rozmery výrobku
Šírka výrobku 36 cm
Výška výrobku 20,4 cm
Hĺbka výrobku 36 cm
Hmotnosť výrobku 3,45 kg
Rozmery balenia
Šírka balenia 36,7 cm
Výška balenia 20,5 cm
Hĺbka balenia 36,9 cm
Hmotnosť balenia 4,52 kg

 

Dodatočné parametre

Kategória: FRITÉZY
Hmotnosť: 4.5 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: