Čistič oken ETA Finestro 3262 90000

Kód: 15559
Neohodnotené
Značka: ETA
€49,90 –20 %
Čistič oken ETA Finestro 3262 90000
€49,90 –20 % €39,90

Detailné informácie

Podrobný popis


Zvládne toho ďaleko viac ako je umývanie okien

Čistič okien Finestro ETA326290000 disponuje širokým spektrom využitia. Nielen, že vám pomôže s umývaním klasických okien, ale zvládne aj umývanie strešných okien, zrkadiel, sprchových kútov, hladkých keramických obkladov a dlaždíc.

Umývanie okien ľahko a rýchlo

Už žiadne prúdy vody stekajúce po oknách. Žiadne boľavé chrbáty a nadbytočná námaha. Ovládanie nášho čističa okien Finestro je ľahké a intuitívne. V jednom ťahu zotrie a zároveň odsaje prebytočnú vodu s nečistotami. Pohodlná a tichá prevádzka bez zbytočných káblov vďaka výkonnému Li-Ion akumulátoru vám uľahčí prácu.

Veľmi ľahký pre jednoduchú manipuláciu

Ergonomicky tvarovaná rukoväť ľahko padnúca do dlane zaistí komfortnú manipuláciu. Čistič funguje prostredníctvom zmieneného akumulátora, ktorý vydrží až 35 minút v prevádzke a nabíja sa iba 2,5 hodiny. Inteligentná signalizácia vám včas oznámi ako slabú batériu, tak jej plný stav.

Ako na to

Pomocou nádoby s rozstrekovačom o objeme 370 ml s vhodným čistiacim prostriedkom a odnímateľným mopom, ľahko zbavíte povrchy všetkých hrubých nečistôt. Čistič okien ETA Finestro s praktickou stierkou so šírkou záberu 28 cm, potom dokončí prácu – účinne odsaje prebytočnú vlhkosť s nečistotami do zbernej nádobky. Nádobka na nečistoty je umývateľná, bude sa tak ľahko udržovať v čistote.



Čistič okien, výdrž až 35 min, 150 ml nádoba na nečistoty, ergonomicky tvarovaná rukoväť, signalizácia stavu nabitia, doba nabíjania cca 2,5 hod, Li-Ion akumulátor, nízka hlučnosť.



Čistič okien ETA Finestro 3262 90000 disponuje širokým spektrom využitia. Nielen, že vám pomôže s umývaním klasických okien, ale zvládne aj umytie strešných okien, zrkadiel, sprchových kútov, hladkých keramických obkladov a dlaždíc.

 

Umývanie okien jednoducho a rýchlo

Už žiadne prúdy vody stekajúce po oknách. Žiadny boľavý chrbát a nadbytočná námaha. Ovládanie nášho čističa okien Finestro je jednoduché a intuitívneV jednom ťahu zotrie a zároveň odsaje prebytočnú vodu s nečistotami. Pohodlná a tichá prevádzka bez zbytočných káblov, vďaka výkonnému Li-Ion akumulátoru, vám uľahčí prácu.

 

Veľmi ľahký kvôli jednoduchej manipulácii

Ergonomicky tvarovaná rukoväť jednoducho padne do dlane a zaistí komfortnú manipuláciu. Čistič funguje prostredníctvom zmieneného akumulátoru, ktorý vydrží až 35 minút v prevádzke a nabíja sa len 2,5 hodiny. Inteligentná signalizácia vám včas oznámi ako slabú batériu, tak jej plný stav.

 

Ako na to

S pomocou nádoby s rozstrekovačom s objemom 300 ml s vhodným čistiacim prostriedkom a odoberateľným mopom jednoducho zbavíte povrchy všetkých hrubých nečistôt. Čistič okien ETA Finestro s praktickou stierkou so šírkou záberu 28 cm následne dokončí prácu. Účinne odsaje prebytočnú vlhkosť s nečistotami do zbernej nádobky. Nádobka na nečistoty je umývateľná, bude sa tak jednoducho udržiavať v čistote.

 






PRÍSLUŠENSTVO


Stierka (šírka 28 cm)
Rozstrekovač s nádobou s objemom 300 ml
Odoberateľný textilný mop
Adaptér 100-240 V (AC) / 5 V (DC)


 


TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE


Výdrž batérie: 35 min
Doba nabíjania: 150 min
Objem nádoby: 0,15 l
Hladina akustického výkonu: 66 dB/A)
Výška: 33,5 cm
Šírka: 28,5 cm
Hĺbka: 15,5 cm





Dodatočné parametre

Kategória: ČISTIČE OKIEN
Hmotnosť: 1.2 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: